top of page
Denizde Kargo Gemisi

VIRA-M GEMI KONTEYNER ACENTELIÄžI PROFESYONEL ULAÅžIM HIZMETLERI

Hızlı ve Güvenilir

Ana Sayfa: HoÅŸ Geldiniz
unnamed.png

HAKKIMIZDA

Birinci sınıf bir Gemi Taşımacılığı arıyorsanız tam yerine geldiniz. Vira-M Gemi Konteyner Acenteliği olarak, bize ihtiyaç duyduğunuz her an profesyonellerden oluşan ekibimizle beklentilerinizin ötesinde hizmet sunmak üzere yanınızdayız. Vira-M Gemi Konteyner Acenteliği, Samsun ve çevre bölge sakinlerinin ihtiyaçlarına hizmet ediyor. Şirketimiz, kurulduğu 2009 yılından bu yana işinin en iyisi olma azmiyle çalışıyor. Hizmetlerimizin tam listesini aşağıda görebilirsiniz.

Ana Sayfa: Biz Kimiz

HIZMETLERIMIZ

Ekibimiz, bütün talep ve isteklerinizi karşılayan geniş hizmet yelpazemizle, sizi gitmeniz gereken yere ulaştıracak bilgi birikimine ve uzmanlığa sahiptir. Size nasıl yardım edebileceğimizi söylemeniz yeterli. Uzmanlardan oluşan ekibimizle çalışma deneyiminizin mümkün olduğunca sorunsuz ilerlemesi için elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Müşterilerimizin fikirlerini duymaktan keyif alıyoruz. Lütfen siz de görüşlerinizi bizden esirgemeyin.

Kargo Konteynerleri

KONTEYNER SERVISI

Yılların tecrübesine sahip bir ulaşım hizmeti almak ister misiniz? Günün her saati en yüksek kalitede hizmet almanızı sağlamak için çalışıyoruz. Denizyolu Konteyner Servisi hizmetlerimiz; sunduğumuz istikrar, güvenilirlik, iletişim ve kalite ile işletmemizi diğerlerinden ayrı bir konuma getiriyor. Her biri üstün niteliklere sahip ekibimiz, tüm işleri zamanında yapar ve memnuniyetiniz garanti edilir.

Yük gemisi

GEMI YÃœKLEME HIZMETI

Gemi Yükleme Hizmeti konusundaki tecrübemiz uzun yıllara dayanıyor. Hedefinize rahat bir şekilde ve zamanında varmak istediğinizi biliyoruz ve bunu sağlamak için buradayız. Tüm araçlarımızla gurur duyuyor, deniz trafiğinin durumu ne olursa olsun sizi Karadeniz bölgesindeki dilediğiniz noktaya götürebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Hedefinize güvenli bir şekilde varmanızı sağlamak üzere gerekli her türlü iletişim ve hazırlığa zaman ayırıyoruz. Daha fazla bilgi almak veya rezervasyon yaptırmak için bize ulaşmaktan çekinmeyin.

Ana Sayfa: Hizmetler

SIZDEN HABER BEKLIYORUZ!

Hançerli Mah. Postahane Sk. No:2 Kat:4 Da:11

05355029797

Bir Konteyner Kaldırma Vinç
Ana Sayfa: Ä°letiÅŸim
bottom of page